Studio lessen

LET OP: omwille van zwangerschap is de studio voor onbepaalde tijd gesloten. Er zijn dus helaas geen Personal Trainings, noch groepslessen. 

“Pilates works the whole body”, zeggen ze in de Pilates-wereld, en dat klopt. Er is niet zoiets als een typische armoefening bij Pilates, of een oefening voor de benen. Elke oefening vereist controle, precisie en alignment van het gehele lichaam. Je spreekt dan ook elke vezel van je lichaam aan bij de correcte uitoefening van elke Pilates-oefening.
Toch is niet élke oefening zomaar geschikt voor élk lichaam. Pilates is niet de gekende reeks mat- of Reformeroefeningen afwerken. Om tot een verandering in je houding of bewegingspatroon te komen, is individuele aandacht en een gepersonaliseerde aanpak dus noodzakelijk.
Bij Pilatesatelier Gent kijken en luisteren wij naar jouw lichaam en passen oefeningen aan waar nodig: er wordt kleiner (of groter) gewerkt, zgn. ‘props’ (bal, power circle, flexcushion, enz.) worden gebruikt, een oefening wordt opgebroken in verschillende delen, de ‘shape in space’ wordt eerst op een ander toestel ingeoefend, enz.
We leren je te luisteren naar jouw lichaam, en helpen je om efficiënt en correct te bewegen, in de studio én daarbuiten.
Op die manier kunnen we garanderen dat jouw trainingen doeltreffend zijn, temeer omdat je op je eigen niveau kan trainen en een uitstekende begeleiding krijgt.

We bieden Peak Pilates® Personal Trainings (PT’s) aan, en geven op maandagen één vaste Peak Pilates® groepsles (in regio Gent) aan:

 

Aanbod Groepslessen

Wanneer en waar?

Groepsles MAT (multi-level): maandag om 20u in school De Spiegel, Zwijnaardsesteenweg 250 te 9000 Gent (tussen Gent Sint-Pieters en UZ Gent).
Start op maandag 9 november 2020VOLZET ! – Vooraf inschrijven via freya.roosens@skynet.be is verplicht + breng je eigen pilates-mat mee!
Daarnaast worden er occassionele vervangingslessen bij Silhouelle/Yoga-Pilates Nazareth, YPilates en andere studio’s gegeven: houd onze Facebook-pagina in de gaten om te weten waar en wanneer!

Prijs?
één MAT-les->15,00 euro incl. BTW
5 MAT-lessen -> 60 euro incl. BTW (ipv 75 euro)

Inschrijven?
De reeks groepslessen zijn momenteel omwille van Covid-19 OPGESCHORT. Meer info kan door te mailen naar
freya.roosens@skynet.be

Personal Trainings (PT’s)

Wil je een privésessie op maat van jouw noden en wensen? Heb je specifieke rug-, nek- of andere lichamelijke klachten, waardoor een groepsles voor jou te risicovol is om in te stappen? Of wens je sneller vooruitgang te boeken? Dan is een Personal Training (PT) aangewezen – dit kan zowel solo als duo (Gent), als in trio (deze laatste enkel in Vinderhoute).
Tijdens PT-sessies werken we op jouw specifieke aandachts- en verbeterpunten. Hierbij gebruiken we de Mat, maar vooral de Reformer, Tower, High Ladder Barrel en/of Chair. De veren op sommige toestellen (bvb. Reformer, Tower, Chair) geven zowel steun als weerstand, en helpen je om kracht op te bouwen. Andere toestellen (oa. High Ladder Barrel) bieden je extra uitdaging of zijn een ideale opstap om een oefening onder de knie te krijgen. Sowieso is werken op élk toestel gewoon uitdagend en fun!

AANDACHT: Omwille van de Covid-19-crisis nemen we extra veiligheids- en hygiënemaatregelen in acht: social distancing (geen ‘touch techniques’), Pilates-toestellen worden door ons ontsmet ipv door de klant, ontsmetten handen vóór en ná de Personal Training, enz.


Heb je interesse om te ontdekken wat Pilates voor jou kan betekenen? Contacteer mij via freya.roosens@skynet.be !

 

           

De Reformer met Tower System van Peak Pilates® – de High Ladder Barrel van Peak Pilates® – de High Low Combination Chair van Peak Pilates®

Ook indien pilates volledig nieuw is voor jou, is het aangewezen een aantal keren een Personal Training (PT) in te plannen, om met kennis van enkele basistechnieken (zgn. ‘fundamentals’) en de basis level I-oefeningen, te kunnen instappen in een groepsles.

Prijs?
solo-Personal Training ->60,00 euro incl. BTW
5 solo-Personal Trainings -> 275 euro incl. BTW (ipv 300 euro)
10 solo-Personal Trainings -> 550 euro incl. BTW (ipv 600 euro)

duo-Personal Training -> 40,00 euro incl. BTW(per persoon)
5 duo-Personal Trainings -> 175 euro (ipv 200 euro) (per persoon)
10 duo-Personal Trainings -> 350 euro (ipv 400 euro) (per persoon)
trio-Personal Training -> 30,00 euro incl. BTW(per persoon)

Inschrijven?
Jouw plaatsje boeken kan via de webshop van onze partner Julie & Juliette en NA AFSPRAAK via freya.roosens@skynet.be

 

Waar is Pilatesatelier Gent?
Pilatesatelier Gent, Kievitlaan 33B, 9000 Gent (vlakbij afrit ‘UZ Gent’ E40)

Waar is YPilates?
YPilates, Neerstraat 25, 9921 Vinderhoute

 

  Volg ons via Facebook en Instagram !

Ontdek onze pilates-video’s via YouTube !