Reviews

 

” Ine

Bedankt voor de 10 heerlijke lessen! Joseph Pilates had gelijk: “In 10 sessions you will feel the difference.” Zo fan van jouw authentieke, metaforische en inspirerende stijl!

 

 

” Chantal

Fan van Pilates, grote fan van Freya!
Freya introduceert Pilates op een enthousiaste en gedreven manier.
De duiding en correctie die ze geeft bij iedere oefening maakt het geheel meer dan compleet.
I love haar beeldspraak die ervoor zorgt dat het net iets eenvoudiger wordt om snel en effectief je bewegingen aan te passen.
Freya houdt rekening met je historiek en zorgt dat de toesteloefeningen in die mate aangepast worden, zonder evolutie en intensiteit te verliezen.
Uitdaging verzekerd:)
Pilates leert je bewust omgaan met je lichaam, versterkt & helpt je lichaam en ademhaling te controleren.
Bye bye mijn onderste rugpijn.

 

“Annelies

Freya zorgt voor een aangename sfeer en bouwt de trainingen goed op. Door haar rustige houding voel je je meteen op je gemak. Ze heeft aandacht voor ieders niveau en past de oefeningen daaraan aan, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat er genoeg uitdaging en groeimarge is. Haar uitleg is duidelijk en onderbouwd, ze is professioneel en trekt iedereen mee met haar enthousiasme. Aanrader!

 

“Ilke

Freya biedt pilates aan op maat! Met oog voor je fitnessniveau, disbalansen in je lichaam en mogelijke compensaties op andere plekken. Rugpijn nam hierbij voor mij af en ik merk ook dat ik in het dagdagelijkse leven met meer zorg voor mijn lichaam kan omgaan. Het is fijn om te merken dat je snel progressie maakt en Freya zorgt ervoor dat er toch genoeg uitdaging is (lees: ‘gaan we vandaag nog ‘ns mat doen?’) Hetzij door uitdagendere oefeningen, hetzij door variatie. De elegantie van de teaser is niet langer iets onbereikbaar :’)
Naast Personal Training zijn ook de groepslessen (in de zomer in de tuin) een leuke meerwaarde!

 

“Glenn

Samen met mijn vriendin volg ik duo-privétrainingen. In het begin wist ik niet echt wat ervan te verwachten en vroeg ik me af of ik het wel ging kunnen. Vroeger had ik vaak last van schouder- en rugpijn na een fysiek zwaardere werkdag. Door wat ik geleerd heb bij Freya ga ik veel bewuster om met bepaalde bewegingen, waardoor ik mijn spieren nu op de juiste manier gebruik. Zowel tijdens bureauwerk als bij fysiek werk nu ik erbij nadenk.
Verder is het ook een leuk extraatje dat mijn spieren ondertussen duidelijk zichtbaarder worden. 😀

 

Tara

Pilatesatelier Gent is dé place to be als je op zoek bent naar fijne, duidelijke en motiverende Pilateslessen. De groep is niet te groot en er hangt een gezellige sfeer. De lessen zijn afwisselend en iedere keer uitdagend. Freya begeleidt ons met kennis en aandacht waardoor dit een heerlijk uurtje sporten, samen met mede-Pilates-gepassioneerden, is!

 

“Elisabeth

I was on the lookout for a good pilates class in Ghent for a while, and finally found Freya and her studio, Pilatesatelier Gent. She is a very warm and open person with an amazing technique and very good at giving instructions. I never managed to come up in my open leg rocker until Freya gave me 2 simple tips and now it works every time!

 

 “Femke

Pilates lessen in groep of individueel. Freya is een zeer goede lesgever en heel ervaren Peak Pilates trainer. Aanrader voor alle leeftijden en cadeau voor jezelf!

 

“Flore

Heel blij dat ik deze pilatesstudio gevonden heb! De lessenreeks is mooi opgebouwd en Freya stuurt persoonlijk bij waar nodig. Haar enthousiasme zorgt bovendien voor een leuke sfeer! Een echte aanrader! 🙂

 

“Céline

Ik keek al langer uit om via pilates een krachtiger lichaam te ontwikkelen en mijn spieren wat te versterken. Via google kwam ik bij Pilatesatelier Gent terecht, en ik leerde Freya eerst kennen via een aantal ‘pilates in the garden’ groepslessen tijdens de zomer. Nadien startte ik in duo-Personal Training, waar ik ook op de toestellen (oa. Reformer en Chair) leerde werken.

Pilates is voor mij krachttraining maar dan met een rustige, vloeiende manier van bewegen. De studio is een prachtige ruimte met hoge plafonds en veel licht. Je merkt dat Freya de ‘vlam’ van Joseph Pilates overbrengt en erg gemotiveerd is. Ze stuurt bij op een heldere manier en zal het positieve in je leerproces benadrukken, wat je week na week doet groeien en sterker worden. Ik ben leerkracht en ik heb gemerkt dat doorheen de voorbije maanden mijn houding voor de klas meer zelfzeker aanvoelt. Pilates op maat dus, vooruitgang gegarandeerd!

 

 

Meer reviews kan je lezen via Google!

De pilates-community groeit dankzij jouw getuigenis! Stuur gerust je tekst en fotootje naar freya.roosens@skynet.be en wij posten je getuigenis met plezier. Heel erg bedankt!

 

 

  Volg ons via Facebook en Instagram !

Ontdek onze pilates-video’s via YouTube!