Inschrijven

Personal Training

Voor een Personal Training (PT): de PT’s zijn NA AFSPRAAK, dus mail mij via  pilatesateliergent@gmail.com dan kijken we welke datum voor jou het beste past.
VOLZET – Let op: momenteel nemen we even géén nieuwe klanten meer aan. Wens je op de wachtlijst te komen, mail mij via pilatesateliergent@gmail.com

Groepslessen

Voor een groepsles: kies uit het aanbod wekelijkse groepslessen die op vaste tijdstippen worden gegeven. Inschrijven kan via het online boekingssysteem van Momoyoga: www.momoyoga.com/pilatesateliergent. Je moet je éénmaal registeren met een mailadres en wachtwoord, waarna je een product (losse les / beurtenkaart / abonnement) kan aankopen. Zo krijg je toegang tot het uurrooster en kan je je lessen inboeken. Tip: doe dit de eerste keer best via de laptop. Nadien kan je met de handige app van Momoyoga makkelijk in- en uitschrijven voor onze lessen.
LET OP: laatste plekjes voor de avondlessen – wél nog plaats op woensdagen 9u en maandagen 18u30.
Hieronder zie je de groepslessen voor de komende 8 weken:

Als er geen plaats vrij is voor een les, kan je je op de wachtlijst plaatsen. Komt er een plaatsje vrij, dan word je vanuit de wachtlijst toegevoegd aan de deelnemerslijst en krijg je hierover automatisch een mailtje. Je kan tot 6u vóór de start van de les automatisch door het boekingssysteem worden toegevoegd aan een les. Komt er géén plekje vrij, dan wordt er ook geen credit van je beurtenkaart afgetrokken. Concreet wil dat zeggen dat je bvb. ten laatste om 13u30 nog kan worden toegevoegd aan de les van 19u30.

Let op: voor deze groepslessen pilates heb je je eigen (pilates)matje nodig. Een goede pilatesmat is dikker dan een yogamat (15 mm dik) – deze dikte is noodzakelijk om geen pijn aan je ruggenwervels te krijgen tijdens oefeningen zoals Rolling Like A Ball, Open Leg Rocker enz. 

Bij het boeken van een les, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Pilatesatelier Gent. Die voorwaarden stellen dat je o.a. kosteloos kan annuleren tot 24u vóór de start van de les. Heb je bijkomende vragen, aarzel niet ons te contacteren via pilatesateliergent@gmail.com

 Volg ons via Facebook en Instagram !

Ontdek onze pilates-video’s via YouTube !