Personal Training

“Pilates works the whole body”, zeggen ze in de Pilates-wereld, en dat klopt. Er is niet zoiets als een typische armoefening bij Pilates, of een oefening voor de benen. Elke oefening vereist controle, precisie en alignment van het gehele lichaam. Je spreekt dan ook elke vezel van je lichaam aan bij de correcte uitoefening van elke Pilates-oefening.
Toch is niet élke oefening zomaar geschikt voor élk lichaam. Pilates is niet de gekende reeks mat- of Reformeroefeningen afwerken. Om tot een verandering in je houding of bewegingspatroon te komen, geloven wij dat individuele aandacht en een gepersonaliseerde aanpak noodzakelijk zijn.
Bij Pilatesatelier Gent kijken en luisteren wij naar jouw lichaam en passen oefeningen aan waar nodig: er wordt kleiner (of groter) gewerkt, zgn. ‘props’ (bal, power circle, flexcushion, enz.) worden gebruikt, een oefening wordt opgebroken in verschillende delen, de ‘shape in space’ wordt eerst op een ander toestel ingeoefend, enz.
We leren je te luisteren naar jouw lichaam, en helpen je om efficiënt en correct te bewegen, in de studio én daarbuiten.
Op die manier kunnen we garanderen dat jouw trainingen doeltreffend zijn, temeer omdat je op je eigen niveau kan trainen en een uitstekende begeleiding krijgt.

 

Wil je een privésessie op maat van jouw noden en wensen? Heb je specifieke rug-, nek- of andere lichamelijke klachten, waardoor een groepsles voor jou te risicovol is om in te stappen? Of wens je sneller vooruitgang te boeken? Dan is een Personal Training (PT) aangewezen – dit kan zowel solo als duo.
Tijdens PT-sessies werken we op jouw specifieke aandachts- en verbeterpunten. Hierbij gebruiken we de Mat, maar vooral de Reformer, Tower, High Ladder Barrel en/of Chair. De veren op sommige toestellen (bvb. Reformer, Tower, Chair) geven zowel steun als weerstand, en helpen je om kracht en souplesse op te bouwen. Andere toestellen (oa. High Ladder Barrel) bieden je extra uitdaging of zijn een ideale opstap om een oefening onder de knie te krijgen. Sowieso is werken op élk toestel gewoon uitdagend en fun!

VOLZET: momenteel zijn alle tijdslots voor Personal Training volzet en nemen we tijdelijk geen nieuwe klanten meer aan. Wens je op de wachtlijst te komen, mail naar pilatesateliergent@gmail.com

Personal Trainings can also be given in English, when and if preferable.

 

 


Heb je interesse om te ontdekken wat Pilates voor jou kan betekenen? Contacteer mij via pilatesateliergent@gmail.com !

 

          

De Reformer met Tower System van Peak Pilates® – de High Ladder Barrel van Peak Pilates® – de High Low Combination Chair van Peak Pilates® – de Arm Chair van Contrology®

Ook indien pilates volledig nieuw is voor jou, is het aangewezen een aantal keren een Personal Training (PT) in te plannen, om met kennis van enkele basistechnieken (zgn. ‘fundamentals’) en de basis level I-oefeningen, te kunnen instappen in een groepsles.

Prijs?
solo-PT -> 75,00 euro incl. BTW
5 solo-PT’s -> 360 euro incl. BTW (ipv 375 euro, i.e. 72 euro per PT)
10 solo-PT’s -> 700 euro incl. BTW (ipv 750 euro, i.e. 70 euro per PT)
20 solo-PT’s -> 1350 euro incl. BTW (ipv 1500 euro, i.e. 67,50 euro per PT)
duo-PT -> 50,00 euro incl. BTW (per persoon)
5 duo-PT’s -> 240 euro  (ipv 250 euro, i.e. 48 euro per PT) (per persoon)
10 duo-PT’s -> 425 euro  (ipv 500 euro, i.e. 42,50 euro per PT) (per persoon)
20 duo-PT’s -> 800 euro (ipv 1000 euro) (i.e. 40 euro per PT) (per persoon)

(kosteloze annulatie mogelijk tot 24u vóór de geplande PT, beurtenkaarten zijn 12 maanden geldig, factuur mogelijk)

Inschrijven?
Jouw plaatsje boeken kan NA AFSPRAAK via pilatesateliergent@gmail.com

 

Waar is Pilatesatelier Gent?
Pilatesatelier Gent, Kievitlaan 33B, 9000 Gent
vlakbij afrit ‘UZ Gent’ E40
15 min. te voet van treinstation Gent Sint-Pieters
dichtbij bussen 5a en 5b (halte Zwijnaardsesteenweg (spoorwegbrug)), bus 19 (halte Koekoeklaan) en bus 9a/9b/20 (halte Zwijnaardsesteenweg)
10min. te voet vanaf tram 3 en 4 (haltes Sint-Pietersaalststraat of Krijgslaan)

 

 

  Volg ons via Facebook en Instagram !

Ontdek onze pilates-video’s via YouTube !